Huisbezoek

Sinterklaas komt samen met zijn Piet(en) bij u thuis! Ze brengen strooigoed mee en zorgen voor een gezellige sfeer. Iedereen wordt uitgenodigd om mee te zingen met enkele Sinterklaasliedjes en Sint leest voor uit het grote boek. Op verzoek delen de Pieten enkele cadeautjes uit. U kunt rekenen op een onvergetelijke ervaring! 

Tarieven 2024

20 minuten € 90 
Geschikt voor 1 kind, Sint komt met 1 Piet en regelt strooigoed, exclusief cadeautjes.

30 minuten € 115 
Geschikt voor 2 tot 4 kinderen, Sint komt met 1 Piet en regelt strooigoed, exclusief cadeautjes.

40 minuten € 140 
Geschikt voor 4 tot 7 kinderen, Sint komt met 1 Piet en regelt strooigoed, exclusief cadeautjes.

50 minuten € 165 
Geschikt voor 8 tot 10 kinderen, Sint komt met 1 Piet en regelt strooigoed, exclusief cadeautjes.

Prijzen zijn inclusief BTW, reiskosten en voorbereidingen in de Haarlemmermeer. 

Wacht niet te lang met boeken, want de agenda is snel gevuld. Om te boeken gebruikt u onze handige online planningstool. Kies vervolgens gemakkelijk de lengte van het bezoek, de datum en vervolgens het gewenste tijdstip:

Bedrijfsbezoek

Sinterklaas en zijn Pieten zullen de werkvloer omtoveren tot een feestelijk spektakel! Tijdens het bezoek wordt iedereen uitgenodigd om mee te zingen met een aantal Sinterklaasliedjes, Sinterklaas luistert naar de wensen en verlangens van collega's en hij heeft een persoonlijk woordje voor iedereen. 

Met onze ervaring kunnen wij u goed adviseren over een passend bedrijfsbezoek. De Sint is beschikbaar van 16 november tot 5 december 2024. Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan en we nemen snel contact met u op.

Tarieven 2024

60 minuten vanaf € 400
Sinterklaas komt met 2 Pieten. Onbeperkt aantal kinderen. Inclusief strooigoed. Exclusief audio-ondersteuning en cadeautjes.

90 minuten vanaf € 500 
Sinterklaas komt met 2 Pieten. Onbeperkt aantal kinderen. Inclusief strooigoed. Exclusief audio-ondersteuning en cadeautjes.

Extra Piet € 125 
Sinterklaas komt standaard met 2 Pieten, wanneer u meer Pieten wenst kan dit tegen een meerprijs.

Audio-ondersteuning € 30
Sinterklaas spreekt via een microfoon en neemt een geluidsbox mee, zo is hij te verstaan voor grote groepen in grotere ruimtes.

Prijzen zijn inclusief BTW en inclusief reiskosten en voorbereidingen in de Haarlemmermeer. 

 

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, want de agenda is snel gevuld.

Scholen en verenigingen

Scholen, BSO's, kinderopvangcentra en verenigingen genieten bij ons van een speciaal tarief, omdat we het belangrijk vinden om de traditie van Sinterklaas toegankelijk te maken voor iedereen. Neem voor een offerte op maat alstublieft contact met ons op.