• Unieke ervaring voor kinderen
  • Regio Haarlemmermeer
  • Ook bedrijven, scholen, instellingen

Tarieven huisbezoek 2023

Prijzen zijn inclusief BTW, reiskosten en voorbereidingen in de Haarlemmermeer. 

Tijdens het huisbezoek komt Sinterklaas persoonlijk bij jullie langs, vergezeld door zijn vrolijke Pieten. Ze brengen strooigoed mee en zorgen voor een gezellige sfeer. De Pieten nodigen iedereen uit mee te zingen met een aantal traditionele Sinterklaasliedjes en Sint leest voor uit het grote boek. Op verzoek delen de Pieten enkele cadeautjes uit.

De agenda is snel gevuld in deze drukke periode, dus boek uw huisbezoek nu. Gebruik de online planningstool om uw gewenste datum en tijdstip te reserveren.

20 minuten € 80

Geschikt voor 1 kind, Sint komt met 1 Piet en regelt strooigoed, exclusief cadeautjes.

30 minuten € 105

Geschikt voor 2 tot 4 kinderen, Sint komt met 1 Piet en regelt strooigoed, exclusief cadeautjes.

40 minuten € 130

Geschikt voor 4 tot 7 kinderen, Sint komt met 1 Piet en regelt strooigoed, exclusief cadeautjes.

50 minuten € 155

Geschikt voor 8 tot 10 kinderen, Sint komt met 1 Piet en regelt strooigoed, exclusief cadeautjes.

 

Tarieven bedrijfsbezoek 2023

Prijzen zijn inclusief BTW en inclusief reiskosten en voorbereidingen in de Haarlemmermeer. 

Sinterklaas en zijn Pieten zullen de werkvloer omtoveren tot een groot feest. Tijdens het bezoek wordt iedereen uitgenodigd om mee te zingen met een aantal traditionele Sinterklaasliedjes en Sinterklaas luistert naar de wensen en verlangens van collega's. De Sint heeft zelfs een persoonlijk woordje voor allemaal. 

De Sint beschikt over een VOG en kan samen met zijn pieten advies geven over een passend bezoek. In samenspraak met u stellen we een passend bezoek voor een bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten samen. Vraag nu een offerte aan, want de agenda is snel gevuld in deze drukke periode. 

Sinterklaasfeest 60 minuten vanaf € 375 

Sinterklaas komt met 2 Pieten. Onbeperkt aantal kinderen. Inclusief strooigoed. Exclusief audio-ondersteuning en cadeautjes.

Sinterklaasfeest 90 minuten vanaf € 475 

Sinterklaas komt met 2 Pieten. Onbeperkt aantal kinderen. Inclusief strooigoed. Exclusief audio-ondersteuning en cadeautjes.

Extra piet € 125

Sinterklaas komt standaard met 2 Pieten, wanneer u meer Pieten wenst kan dit tegen een meerprijs.

 

Tarieven scholen en verenigingen

Scholen, BSO's, kinderopvangcentra en verenigingen genieten bij ons van een speciaal tarief, omdat we het belangrijk vinden om de magie van Sinterklaas toegankelijk te maken voor iedereen. Neem voor een offerte op maat alstublieft contact met ons op.