Offerte aanvragen 

Vraag een offerte aan voor een op maat gemaakt Sinterklaasbezoek. Bij Sinterklaas Hoofddorp begrijpen we dat iedere school, bedrijf of vereniging uniek is en eigen wensen heeft voor de ultieme Sinterklaasviering. Daarom bieden we op maat gemaakte Sinterklaasbezoeken aan, speciaal afgestemd op jullie behoeften en doelstellingen.

Ons ervaren team staat klaar om samen met jullie een programma samen te stellen, passend bij de leeftijdsgroep, het aantal deelnemers en de eventueel gewenste activiteiten.

 

Speciaal tarief voor scholen en verenigingen
Scholen en verenigingen genieten bij ons van een speciaal tarief, omdat we het belangrijk vinden om de magie van Sinterklaas toegankelijk te maken voor iedereen.

 

Na de aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om de details te bespreken en een prijsopgave op maat te bieden. We kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijke Sinterklaaservaring te bieden voor jullie school, bedrijf of vereniging. Neem vandaag nog contact met ons op en laat de Sinterklaasmagie beginnen!

De Sint is beschikbaar van 18 november tot en met 5 december 2023. De agenda is snel gevuld in deze drukke periode, dus vraag de offerte snel aan. Heeft u andere vragen? Mail naar info@sinterklaashoofddorp.nl