Disclaimer

Algemeen
Deze website bevat informatie over de aangeboden diensten van Sinterklaas Hoofddorp. Sinterklaas Hoofddorp behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze website.

Beperking aansprakelijkheid

Sinterklaas Hoofddorp besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Sinterklaas Hoofddorp is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. U kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Sinterklaas Hoofddorp een fout of onjuistheid in deze website zo snel mogelijk herstellen. Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht
Deze website, het ontwerp, de tekst, logo's, foto's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Sinterklaas Hoofddorp. Zonder schriftelijke toestemming van Sinterklaas Hoofddorp is het niet toegestaan materiaal van deze website te kopiëren en gebruiken voor andere doeleinden.

Dit is schending van eigendomsrecht.

 

Sinterklaas Hoofddorp aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacy beleid.